Centrul Medical Bucovina – Tot mai aproape de tine!

Centrul Medical Bucovina – Tot mai aproape de tine!

Centrul Medical Bucovina – CMB inaugurează o nouă clinică în Burdujeni. Situată lângă Gara Burdujeni (în incinta Policlinicii CFR), noua clinică CMB înglobează avantajele dotării cu aparatură performantă, de ultimă generație, cu profesionalismul unei echipe de medici dedicați și oferirea unui portofoliu complex de servicii medicale.

Pentru început în cadrul clinicii se efectueaza: consultații cardiologice, ginecologice, gastroenterologice si dermatologice.

Deschiderea celei de-a doua clinici face parte din proiectul de extindere al Rețelei Medicale CMB, care se dezvoltă ținând cont de necesitățile pacienților și urmându-și valorile și misiunea deja consacrate. Pentru confortul pacienților, locația este ușor accesibilă, cu cabinete moderne de consultații și investigații.

Noul Centrul Medical Bucovina – CMB Burdujeni este deschis de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00. Cei interesați de prevenția, diagnosticul și tratamentul profesionist al problemelor de sănătate se pot programa pentru o consultație de specialitate, folosind numărul unic de Call Center CMB – 0330.803.802.

Scrie întrebarea ta

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, iar răspunsul la întrebarea ta îl vei regăsi tot aici, scris ca răspuns la întrebarea adresată de tine. *