Banner servicii

Oferim pacienților noștri cele mai bune servicii de sănătate, asigurând toate resursele necesare pentru o îngrijire medicală completă, complexă și aliniată standardelor actuale. Facem acest lucru având ca prioritate pacientul și nevoile lui. În activitatea noastra, ne concentrăm asupra confortului și siguranței pacientului, îl tratăm cu atenție, respect și răbdare Folosim fiecare zi pentru a evolua: pentru a înnoi și a perfecționa activitatea noastră și lumea în care trăim.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Rețeaua medicală CMB este cel mai important furnizor de servicii medicale private în regiunea Moldovei și contribuie în mod decisiv la îmbunătățirea stării de sănătate a populației deservite.

VALORILE NOASTRE

  • Sănătatea e de neprețuit
    Oferim cele mai bune servicii de sănătate și facilităm accesul populației la îngrijire medicală avansată. Pledăm pentru un stil de viață sănătos, promovăm principiile unei prevenții eficiente și educăm populația pentru a-și îngriji deopotrivă mintea și trupul, în mod responsabil și avizat. Studiem și acordăm atenție tuturor formelor de terapie, având ca prioritate absolută protejarea și îmbunătățirea calității vieții.
  • Construim cu atenție viitorul
    Ne inspirăm din trecut și tradiție, ținem pasul cu progresele științifice și tehnologice și investim în viitor. Suntem membri activi și responsabili ai sistemului românesc de sănătate, promovând soluții și metode de perfecționare a acestuia și a învățământului medical în general. Credem în tineri și sprijinim performanța în toate formele ei și în toate domeniile care contribuie la a trăi frumos și sănătos.
  • Cu oameni, pentru oameni
    Credem cu tărie că fiecare om contează. De aceea, avem grijă de angajați – resursa noastră cea mai importantă, avem grijă de parteneri – construind colaborări puternice și durabile, avem grijă de pacienții noștri – cărora le garantăm atenție, respect și amabilitate. Ne implicăm în viața comunității și contribuim la binele fiecăruia luptând pentru binele tuturor.