Banner servicii

Oferim pacienților noștri cele mai bune servicii de sănătate, asigurând toate resursele necesare pentru o îngrijire medicală completă, complexă și aliniată standardelor actuale. Facem acest lucru având ca prioritate pacientul și nevoile lui. În activitatea noastra, ne concentrăm asupra confortului și siguranței pacientului, îl tratăm cu atenție, respect și răbdare Folosim fiecare zi pentru a evolua: pentru a înnoi și a perfecționa activitatea noastră și lumea în care trăim.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Centrul Medical Bucovina – CMB este centrul de referință pentru medicina privată din județul Suceava si s-a născut din pasiunea noastră pentru știință și din respect pentru pacient. Am investit timp, resurse materiale și umane, pentru a putea oferi servicii medicale la standarde europene, dar și un climat de confort și de încredere pacienților. Dorința noastră este să satisfacem cele mai exigente cerințe și nu precupețim nici un efort pentru a ne atinge acest țel. De aceea, la Centrul Medical Bucovina – CMB, veți primi toată atenția pe care o meritați și nici un detaliu nu va fi considerat lipsit de importanță.

Prezent în peisajul clinicilor private din Suceava încă din anul 2011, Centrul Medical Bucovina – CMB a obținut aprecierea şi a confirmat permanent aşteptările pacienţilor. Suntem într-o continuă dezvoltare, din ambiția de a reflecta evoluţia perpetuă a medicinei în servicii medicale complete și de actualitate. Din respect și din devotament pentru pacient, dorim să vă oferim cele mai bune servicii de sănătate și ne preocupă totodată ca vizita dumneavoastră la Centrul Medical Bucovina – CMB să fie una cât mai confortabilă. De aceea, asigurăm toate resursele necesare pentru o îngrijire medicală completă, complexă și aliniată standardelor europene. În activitatea noastră, ne concentrăm asupra confortului și siguranței pacientului, îl tratăm cu atenție, respect și răbdare.

Nu mai puțin, Centrul Medical Bucovina – CMB pledează, prin profesioniștii săi, pentru un stil de viață sănătos, promovând principiile unei prevenții eficiente și educând populația pentru a-și îngriji deopotrivă mintea și corpul, în mod responsabil și avizat. Studiem și acordăm atenție tuturor formelor de terapie, având ca prioritate absolută protejarea și îmbunătățirea calității vieții.

Centrul Medical Bucovina – CMB vă pune la dispoziţie un set complet de aparatură de specialitate (General Electric Healthcare), care creează o platformă completă de investigații paraclinice, de imagistică medicală, ce permite diagnosticarea precoce și cu maximă acuratețe a posibilelor afecțiuni.

 • Ecografie
 • Computer tomograf (CT)
 • Imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN, IRM)

De asemenea, clinicile Centrului Medical Bucovina – CMB sunt ambulatorii de excelenta, dotate cu echipamente moderne si cu echipe medicala de exceptie. Aici activeaza atat medici renumiti din Suceava cat si din centrele universitare Iasi si Cluj-Napoca, existand o continuitate fireasca si de incredere a actului medical de la diagnostic pana la tratament, recuperare si monitorizare.

Diagnosticarea cu precizie și timpurie a unei afecțiuni joacă un rol vital în capacitatea noastra de a oferi cele mai bune tratamente. Ne-am propus să investim permanent in mentenanța de cea mai buna calitate, în materiale la standarde internaționale, necesare fiecărei analize și în specialiști cu experiență.

Ne găsiți în Suceava, Str. Zamcei nr. 21 bis, de Luni până Vineri, între orele 8.00 – 20.00 și Sâmbăta intre 8.00 – 14.00 doar Policlinica. De asemenea, începând din decembrie 2019, Centrul Medical Bucovina – CMB, din dorința de a asigura un acces cât mai facil la serviciile noastre, a deschis a doua clinică în Burdujeni, în incinta Policlinicii CFR, cu intrare din parcarea Gării Suceava. Pentru programări sau pentru a afla mai multe informații despre intreaga noastra gama de servicii si preturi, aveți la dispoziție Call Center-ul nostru, la telefon: 0330 803 802. De asemenea, vă stăm la dispoziție și cu adresa de e-mail: office@bucovinamedical.ro.

Centrul Medical Bucovina – CMB Suceava prețuiește sănătatea!

VALORILE NOASTRE

 • Sănătatea e de neprețuit
  Oferim cele mai bune servicii de sănătate și facilităm accesul populației la îngrijire medicală avansată. Pledăm pentru un stil de viață sănătos, promovăm principiile unei prevenții eficiente și educăm populația pentru a-și îngriji deopotrivă mintea și trupul, în mod responsabil și avizat. Studiem și acordăm atenție tuturor formelor de terapie, având ca prioritate absolută protejarea și îmbunătățirea calității vieții.
 • Construim cu atenție viitorul
  Ne inspirăm din trecut și tradiție, ținem pasul cu progresele științifice și tehnologice și investim în viitor. Suntem membri activi și responsabili ai sistemului românesc de sănătate, promovând soluții și metode de perfecționare a acestuia și a învățământului medical în general. Credem în tineri și sprijinim performanța în toate formele ei și în toate domeniile care contribuie la a trăi frumos și sănătos.
 • Cu oameni, pentru oameni
  Credem cu tărie că fiecare om contează. De aceea, avem grijă de angajați – resursa noastră cea mai importantă, avem grijă de parteneri – construind colaborări puternice și durabile, avem grijă de pacienții noștri – cărora le garantăm atenție, respect și amabilitate. Ne implicăm în viața comunității și contribuim la binele fiecăruia luptând pentru binele tuturor.