Banner servicii

CMB pune la dispoziţie un set complet de aparatură de specialitate: ecograf, computer tomograf şi imagistică prin rezonanţă magnetică, toate marca GE, un producător a cărei notorietate este binecunoscută. Modelele achiziţionate sunt de ultimă generaţie, având caracteristici care le recomandă a fi cele mai bune din România în acest moment. Nu există satisfacţie mai mare decât un diagnostic corect urmat de vindecarea omului bolnav. Am crezut şi credem în continuare cu tărie că Medicina este cu mult mai mult decât o meserie printre atâtea altele: este o stare de spirit, este pasiune, dăruire, este o artă.

Cu siguranţă, Radiologia şi Imagistica Medicală este o disciplină vitală în ansamblul medicinii moderne. În ultimele trei decade, datorită formidabilului progres tehnic şi datorită unor minţi strălucite, au apărut metode noi de diagnostic:

  • ecografia,
  • tomografia computerizată,
  • imagistica prin rezonanţă magnetică.

S-au deschis orizonturi noi în activitatea medicală cu beneficii semnificative pentru bolnavi.

Lumea în care trăim este dominată de criteriul economic şi o componentă extrem de importantă este raportul cost-eficienţă. De aceea este necesar, astăzi, mai mult decât oricând, să alegem examenele utile şi suficiente unui diagnostic de calitate şi să renunţăm la examenele oneroase şi cel mai adesea inutile!

CMB este un centru de diagnostic radiologic şi imagistic născut dintr-un amestec de ambiţie, trudă, pasiune, perseverenţă şi o atenţie deosebită pentru detaliu şi calitate.

Investiţia sufletească şi materială, în egală măsură uriaşă, a avut drept scop:

  • crearea unui ambient cald, primitor şi functional,
  • achiziţia de aparatură nouă, de ultimă generaţie,
  • asigurarea de servicii prompte,
  • politeţe şi solicitudine din partea unei echipe de specialişti cu experienţă care vor şi ştiu să facă performanţă.