Q&A: Ce este angina pectorala ?

Q&A: Ce este angina pectorala? Care sunt simptomele? Care sunt metodele de diagnosticare?

Ne raspunde in doua minute Dr. Bogdan Danila, medic specialist Cardiologie la Centrul Medical Bucovina si Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iasi


Q&A: Ce este infarctul miocardic?

Q&A: Ce este infarctul miocardic? Care sunt cauzele si factorii de risc? Care sunt simptomele si ce trebuie facut?

Ne raspunde in doua minute si 20 de secunde Dr. Bogdan Danila, medic specialist Cardiologie la Centrul Medical Bucovina si Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M’ Georgescu” Iasi


Q&A: Ce este infectia cu Helicobacter Pylori?

Q&A: Ce este infectia cu Helicobacter Pylori? Exista riscuri de dezvoltare a ulcerelor si a cancerului gastric? Care sunt simptomele si tratamentele?

Ne raspunde in 2 minute si 30 de secunde Dr. Catalin Sfarti, Coordonatorul Centrului de Gastroenterologie de la Centrul Medical Bucovina, medic primar la Institutul de Gastroenterologie si Hepatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” Iasi, Sef lucrari dr. la UMF Iasi.


Promo emisiune „De-a viata ascunselea”

Promo emisiune „De-a viata ascunselea” la ANTENA 3 cu Dr. Bogdan Iliescu!

Duminica 11 noiembrie 2018, incepand cu ora 14.00, dr. Bogdan Iliescu dialogeaza cu Florentina Fântânaru despre cel mai complex si misterios organ al corpului uman: creierul! Vizionare placuta!

CMB​ este incantat sa poata pune la dispozitia pacientilor sai consultatii de neurochirurgie oferite de domnia sa.

Asist. Univ. Dr. Bogdan Iliescu, medic specialist Neurochirurgie la Centrul Medical Bucovina si Spitalul de Clinic de Urgenta Neurochirurgie „N. Oblu” Iasi, Postdoctoral fellow la Rice University si la University of Texas at Houston, SUA


Q&A: Tumorile cerebrale!

Q&A: Tumorile cerebrale! Ce simptome prezinta? Cand ne prezentam la medic? Cum se poate interveni?
Raspunde in 2 minute Asist. Univ. Dr. Bogdan Iliescu, medic specialist Neurochirurgie la Centrul Medical Bucovina si Spitalul de Clinic de Urgenta Neurochirurgie „N. Oblu” Iasi, Postdoctoral fellow Rice University si University of Texas at Houston, SUA.


Q&A: Ce este Computer Tomografia?

Q&A: Ce este Computer Tomografia? Cat dureaza investigatia si cand se utilizeaza? Care sunt avantajele ei? Exista contraindicatii?
Raspunde in 2 minute si 30 secunde dr. Adrian Tataranu, medic primar Radiologie si Imagistica medicala, coordonatorul Centrului de Imagistica medicala de la Centrul Medical Bucovina.