10% reducere pentru studentii USV

Esti student la USV? Centrul Medical Bucovina iti ofera pe baza carnetului de student o reducere de 10% la toate investigatiile si consultatiile medicale. CMB – Pretuieste sanatatea!

Esti din zona Radauti? CMB iti plateste transportul!

Locuiesti in zona Radauti? Centrul Medical Bucovina iti plateste transportul la Suceava si retur pentru investigatiile de imagistica medicala (RMN/CT). Pe baza biletului de calatorie, toti pasagerii companiei Tarsin primesc o reducere de 5% la orice consultatie sau investigatie medicala.

Expozitia interactiva si educativa despre anatomia corpului uman si-a deschis portile!

Cea mai interactiva si educativa expozitie despre anatomia corpului uman si-a deschis portile! Centrul Medical Bucovina – CMB si Iulius Mall Suceava, cu sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi va asteapta la „The Human Body Adventure”! Evenimentul se desfasoara la Iulius Mall Suceava, intre 6-16 septembrie. Va asteptam cu drag!

The Human Body Adventure

Ești curios și îți place să descoperi mereu lucruri noi? Învață totul despre corpul uman, la Iulius Mall Suceava! În perioada 6-16 septembrie 2018, Centrul Medical Bucovina –CMB in parteneriat cu Iulius Mall Suceava te invită la cea mai interactivă și educativă expoziție, o experiență recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani….