Esti din zona Radauti? CMB iti plateste transportul!

Locuiesti in zona Radauti? Centrul Medical Bucovina iti plateste transportul la Suceava si retur pentru investigatiile de imagistica medicala (RMN/CT). Pe baza biletului de calatorie, toti pasagerii companiei Tarsin primesc o reducere de 5% la orice consultatie sau investigatie medicala.

Expozitia interactiva si educativa despre anatomia corpului uman si-a deschis portile!

Cea mai interactiva si educativa expozitie despre anatomia corpului uman si-a deschis portile! Centrul Medical Bucovina – CMB si Iulius Mall Suceava, cu sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi va asteapta la „The Human Body Adventure”! Evenimentul se desfasoara la Iulius Mall Suceava, intre 6-16 septembrie. Va asteptam cu drag!

The Human Body Adventure

Ești curios și îți place să descoperi mereu lucruri noi? Învață totul despre corpul uman, la Iulius Mall Suceava! În perioada 6-16 septembrie 2018, Centrul Medical Bucovina –CMB in parteneriat cu Iulius Mall Suceava te invită la cea mai interactivă și educativă expoziție, o experiență recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani….

Salvează o viaţă, donează sânge!

Donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava și primești un voucher de reducere la toate serviciile medicale oferite de clinica noastra. Salvează o viață, donează sânge! Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava.

Nu cred ca exista chirurg pe planeta asta care sa nu fi cerut ajutorul lui Dumnezeu

„În neurochirurgie vezi lucruri care te pot duce la misticism foarte ușor“ Interviu cu medicul Bogdan Iliescu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri neurochirurgi ieşeni: – Sunteţi într-o sală plină de rezidenţi pasionaţi de neurochirurgie, cărora le este teamă să lucreze cu creierul. Care este cea mai mare greşeală pe care aţi făcut-o şi sunteţi…